22/8/12

Pollastre, mojitos, campus, Siber, Montserrat..ni la calor ens fa quedar a casa!


Setmana variada, bé.. el 15 era festa, la vigília la vam passar a Berga a casa la Bet això va   voler dir un altre àpat copiós i un bons farts de riure.  La Bet es va currar un magnífic pollastre al forn, mmm!  però la cocció de dita au va fer pujar la temperatura ambient uns quants graus provocant una calor intensa a tots els comensals, i jo que  em pensava que al Berguedà estaríem més frescos!, però no, no  va ser així.
 L'endemà escalada  al sector de l'Uri, petit però eixerit...continuo pensant que a Berga hi fa calor!!


 
Com cuina aquesta Bet!

Finde gloriòs , Siber amb temperatures altíssimes però be és el que hi ha... i l'endemà seguint la tònica d'aquests últims caps de setmana: escalada a Montserrat.

Però abans de la jornada Montserratina, sopar per  a can Xavi i Isa per tafanejar el nou campus. Aquesta vegada amanida d'arròs i mojitoo!!
I a mb una convidada molt especial, l'Arlet! (que mona!! i quins pulmons quan es nega a  anar a dormir!!)


la nebodeta preferida dels tiets de Red River


voleu dir que podreu estrenar el campus?!

l'incansable Uri (IURI) en el nou campus del Xavi

Via ANCESTRA A L'ASIATICA
Una altra clàssica però, sincerament no ens va semblar res de l'altre món. Els dos primers llarg són una escalada  poc agradable sobre matolls i roca discreta. Fins i tot  el segon llarg te un tram de corda per poder travessar l'espesa vegetació.  Corda que està en un estat realment precari, com les de l'aprox a peu de via.
Lali, que em sembla que haig de travessar aquest bosc...



plaques delicades entre trams de matollar

El 3 llarg és un arc fisurat que tampoc no ens va semblar tan espectacular, curtet i roca pse, pse...


La 4º tirada és la cirereta del pastís, ens trobem amb una curiositat geològica. Una xorrera o placa de  calcari  enmig del mar de còdols. Aquest és l'unic llarg que val la pena, una preciosa i tècnica placa, que demanda un escalada delicada.

inici del llarg amb la formació de calcari






Per acabar uns metres de placa tècnica, que mentre l'estava escalant la veu del Paca surt del peu de via amb Maco eh el llarg?! només té un  burí !!    I CIM!!



final de la via

Com ja he dit , el penúltim llarg  és molt curiós  però els dos primers li treuen molt d'encant a la via, i no ens vam semblar gaire interessant.

Material utilitzat; aliens i cams del 0,25 al 2. En la via s'hi troba algun clau i burins.
Horari: 3h i 3 quarts.
L'aprox la vam fer des de can Maçana.

 en arribar al cotxe vam trobar aquesta nota:

el dors de la qual era una fotografia de l'autor:


PD :Paca , m'imagino que una foto com aquesta tindrà un gran valor sentimental per tu, contacta amb nosaltres i te la retornarem.

4 comentaris:

  1. Marieta! el millor són les pestanyes!! li donen un toc molt....exòtic

    ResponElimina
  2. ...estic preparant una demanda per danys i perjudicis contra el meu honor i la meva imatge...mentreestant,seguiu escalant!

    ResponElimina
  3. oi tant que seguirem escalant! però que tal un sopar a Ullastrell per fer un canvi d'impressions! si us plau tingues pietat no ens portis als tribunals!!! salut!!!

    ResponElimina