3/1/12

Camaleó



El camaleó és un rèptil divertit i curiós al que tindrem l’oportunitat de contemplar al llarg del nostre viatge, però a Tsaranoro és també un cim al qual pujarem i des d’on tindrem unes panoràmiques vistes de les parets, i crec que només per això ja val la pena l’excursioneta.
Un parell d’horetes de pujada tranquil·la, fàcil i ben senyalitzada. Des que s’ha instal·lat Camp Catta s’han arreglat i senyalitzat molts dels camins que recorren la zona de Tsaranoro. Allà mateix al càmping hi ha mapes, descripció i horaris del itineraris.
Com serà la tònica en tot el viatge, sortirem a les 6 del matí per poder haver acabat al migdia i no enganxar les hores de calor.
Vam fer una volta circular o sigui, vam pujar (seguint uns indicadors de fusta) per una cara i vam baixar per l’altra. A dalt del cim vam estar una bona estona contemplant les parets que s’aixecaven davant nostre. Vam estar-hi fins que la el sol ens va avisar que si no baixàvem ens quedaríem rostits. De baixada ens vam remullar en un gorg, una ““pisicne” que era com estava indicat des de Camp Catta, la veritat és que em va fer cosa posar-me a dins l’aigua..no sé bacteris..o que se jo...però cap problema i ben fresqueta!!
pujant cap al Camaleó que és aquesta muntanya que queda a mà esquerra
malgrat ser primera hora del matí la calor apretava tant que no ens vam poder estar de posar-nos en remull
d'aquests llangardaixos en veurem un munt però sempre fa gràcia fer-lis fotos...
les vistes que podíem contemplar durant l'ascensió eren aquestes:
una mena de baobab petit que se'n diu "pota d'elefant"


vistes panoràmiques des de dalt el cim
descens per la vall oposada

just abans d'arribar al càmping vam veure aquest cromàtic insecte

fent feina...no els molestarem
Com que anàvem tan d’hora desprès ens quedava tota la tarda per ...no se..avorrir-nos o passar l’estona fent fotos com aquestes, no seran molt bones però vam riure molt i molt!
???

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada