24/3/09

Dia de descans

I quan no escalem,que fem? Doncs depèn del dia i del lloc a on estiguem.
Avui ens hem arribat al poble de Stanton.El lloc més proper per trobar supermercats, botigues i bibliotca amb nternet. A la majoria de Biblitques l' Internet és de franc.
A la tarda hem anat a còrrer i ha esta força bé.
Hem estat recorrent el Natural Bridge State Resort, el natural bridge és un enorme pont de roca i el conjunt de la zona és un parc amb tota una sèrie de camins que recorren el pont per sobre, per sota de lluny. Hi ha força gent perqué és epoca de vacances pel estudiants , vacances que duren una setmana i s'anomenes"spring break" (parèntesis de primavera).



camí cap al pont




el natural bridge vist per sota




vistes del riu






els boscos de fulla caduca



el pont vist des del mirador



llums a última hora de la tarda

La zona de RedRiver Gorge es coneix com a zona d'interès geològic hi s'hi toben uns itineraris marcats que que passen per les diverses formacions geològuiques com ara ponts de roca, arcs, engorjats... No és un lloc extremadament espectacular però la seva senzillesa li dóna un encant especial. Els boscos que envolten el riu, són de pi, roure i arç, arbres altíssims i pelats encara en aquesta època de l'any. Ens han dit que a principis de maig tot floreix i és un espectacle de flors i colors. Pel que sembla és un lloc no només visitat per escaladors, sinó que a partir de la primavera s'omple de gent que fa camindes pels volts del riu.
Tot molt bonic però, sempre hi ha un però. Nosaltres hem pogut veure una cara menys "bucòlica de Red River. Per anar a alguns sectors d'escalada, cl passar per unes pistes forestals que creuen uns terrenys replets de maquinària d'extreure petroli tot això acompanyat de tubs i ferralla rovellada, a més a més en aquests indrets el riu es torna d'un color poc saludable. És només una observació, en general el paisatge és molt agradable.
I aquest ha estat el nostre rest day per avui!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada