12/3/09

Ja tenim cotxe!!

Harriet és el nom del monovolum que ens hem comprat, i no ha estat pas fàcil.


Harriet, jo i toota la paperassa!!

Vam marxar de New York amb un cotxe de lloguer cap a Lousiville (Kentucky), 12 hores del tirón (això si que és un "enkadene"del bons). Una ciutat propera a Red River Gorge i que sembla prou gran per poder buscar un cotxe.
Dissabte matí comença la recerca..uf! ens desanimem una mica per que tots el dealers (venedors) a on anem són concessionaris de marques i tots els vehicles són seminous i molt cars.
Finalment en un dealer petitó trobem el tipus de cotxe que busquem i dins d'un preu acceptable, el provem i decidim comprar-lo, la noia comença a fer els paper però ups! hi ha un moment que demanen la maleïda "social security card" i no en tenim perque no som americans!! el mateix obstacle que a NY, però bé la noia diu que ens preguntarà si el nostre visat ja val. Però fins dilluns no ho podrem saber perque som dissabte a la tarda i ja tanquen...apa! a mossegar-nos les ungles fins dilluns!
Agobiats decidim desconnectar i passar el diumenge escalant a Red River..bona decisió. La noia que treballa a la pizzeria del camping es ven una monovolum velleta i a bon preu. Ens diu que per fer el canvi de nom no és tan difícil.
Dilluns matí anem a veure-la, ens agrada. Comencem els tramits, fem el canvi de nom en un edifici oficial del poble ...no recordo el nom...canvi de nom fet i tot legal. Ara el cotxe és nostre i l'hem de registrar. Per registrar-lo cal presentar l'assegurança (en aquest cas de Kentucky) que la vam fer per internet el moment que vam decidir comprar el cotxe, i cal presentar també un document firmat pel sherif del poble que verifica que el cotxe que comprem i registrem és el que és i no un altre. Aquest pas va ser divertit, nosaltres dos amb el sherif del poble (com els de les pelis), buscant el numero de bastidor de cotxe mirant que coincidís amb el del documents. Va haver-hi un moment de tensió per que no savia veure el numero del carnet de conduir i també ens van tornar a demanar la social security card, vam ensenyar una tarja del seguro de la feina del Quim, va fer ...ok ...i ens va registrar el cotxe, siii!! tot en regla, seguro i cotxe registrat.



un dels moments més emotius...posar les plaques al nostre cotxe!

A més a més et donen un document el TITLE (títol) que en prinicipi és a on vam firmar el canvi de nom amb a propietària i a ara ens enviaran un TITLE nou a una adreça.
IMPORTANT cal conèixer algú de la zona que et cedeixi la seva adreça i allà és on enviaraniar els papers del seguro i el TITLE. Aquest title és imprescindible per poder vendre el cotxe altre cop.
Sé que és un bon rotllo però si mai algú vol comprar i el podem ajudar millor. Ara ja no és tan fàcil, des del 11s qualsevol acció per part de gent estrangera està molt controlada.


I apa ja tenim cotxe i l'hem "tunejat"

1 comentari:

  1. Veeenga con la fragoneta paaayo!
    Hehe bona aventureta, va bé que quedi piada per aquí! Algú li donarà us :)

    ResponElimina