26/4/10

Visita a Olympos




Vam llogar un cotxe per un parell de dies, en el mateix càmping el pots aconseguir, no sé, no és un empresa, com una mena “xanxullo” amb el taxista d’Antalya que porta cotxes i els lloga, el preu 25€ per dia si fas més de tres dies surt per 20€.

Anem cap a Olympos, un lloc amb reclam turístic per la seva platja, runes de la ciutat d'Olympoa i les “quimeras” uns focs que es creen de forma natural, per uns forats de la terra emergeix un gas que en contacte amb l’aire fa flama. A més a més també hi ha algun sector per escalar.

Desprès d’una hora de cotxe (més o menys) arribem a Olympos, sincerament, ens va decebre, les runes de l’antiga Olympos (potser per desconeixement nostre) no ens van semblar gaire espectaculars ni ben cuidades , la platja, una com tantes i ,suposo que degut a que és temporada baixa, tot està mig tancat, molt deixat i brut i li dóna un aire poc agradable a la zona.

Passarem la nit a Kadir’s tree House, un càmping molt peculiar que s’ha fet famós per les seves cases de fusta i algunes construïdes als arbres Realment és original però està bastant brut i mal cuidat . És econòmic, dormir amb sopar i esmorzar inclòs ens surt per uns 7€ per persona. Fins ara encara no havíem trobat res tan econòmic.

El càmping, molt i molt rústic:





Matí de platja i a mitja tarda anem a veure la paret, Cennet, de lluny el mur es veu espectacular però no ens ha fet el pes plaques humides i poc motivant. També fem un cop d’ull a unes coves que segons la ressenya tenen bona pinta, i uf!! Quin fiasco!! Total que per escalar Olympos no ens tira gens.

la platja



les ruines

un dels poc llocs oberts per pendre alguna cosa...molt chillout el tema...



Ben sopat anem a veure les Quimeres, cal anar cap al poble de Cirali i aparcar en un pàrking (pagar la corresponent entrada 3 ,lires jordanes) i fer uns 20’ de caminadeta només per això ha valgut la pena venir fins aquí, hi anem de nit i és un espectacle de petits focs que surten de l’interior de la terra.,produïts per uns gasos que al entrar en contacte amb l’aire fan flama. Potser hauria estat millor anar una mica abans que es pongués el sol i poder veure el paisatge.

Bé, la visita a Olympos no ens ha entusiasmat, potser està bé baixar per un dia de descans però res més, i, sobretot no perdre’s les Quimeres.


Només per veure això va valer la pena baixar a Olimpos:





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada