30/9/12

A ON ANEM??


Diumenge, dia 16 de setembre, són quarts de nou del vespre, estàvem envoltats de mapes, llibres, i   el router treballant a tota màquina, navegant per Internet. I per què? Doncs perquè tenim un mes per endavant i encara no  tenim un destí.
Primer opció era anar a l'Agulla Dibona, mirem la meteo ...uf quina rasca!  Ceüse!? No sé ja hi vam estar fa anys, i ... molta gent, molt sobat, crec que no vam anar a  parar a les vies adequades , ja hi tornarem més endavant. I Verdon i Calanques?? si però aquí peten cotxes, hauríem de dur les bicis per deixar el cotxe en un pàrquing segur ( i en aquest viatge hem  canviat les   bicis per   4 enormes crsash-pads per anar a Fontainebleau, però això més endavant).
 Osti!! aquest blog parla d algunes vies de Vercors i Diois  mmm vaig a buscar els llibres,,hi vam estar fa uns anys i ens va molar molt , hi ha molta tàpia, i ..mira en el llibre del Mussato (la nostra nova bíblia de la tàpia francesa) i en surten unes quantes. Tot pinta molt bé, bona temperatura, i les vies que presenta quest llibre semblen guapes guapes.
 Vam fer una llista de vies per fer i omplir els dies d'abans d'anar a Fonten.
Ok, demà marxem direcció al poble de  Die!!
 
furgo carretera i manta...per fi!!

El dilluns  a mitja tarda ens plantem a la zona de Diois. Quin panorama!  muralles i roca per tot arreu.


La llista que vam fer el dia anterior ens la passem pel forro i quan passem pel poble de Saillans veiem unes parets impressionants
Eps!; que és això?!  Para!  que mirem si surt en alguna guia. Doncs sí! És es massis de  Les Trois Becs.  Sembla que hi ha alguna via interessant , calcari, regletes de  sílex...això pinta molt bé.  Que fem? Ens quedem aquí.
quanta roca !!

Total que vam controlar el pàrquing per l'endemà anar a escalar , i vam anar a dormir al coll de la Chaudière. Un racò tranquil, acabant el dia amb l'agradable llum de la posta de sol ...idíl·lic.


 primera nit a Françá: coll de Chaudière  poques hores abans de la posta de sol







copiant les ressenyes a última hora...ara cap aquí ara cap allà...

1 comentari: