12/9/12

La resina és cosa fina!!


Mai ens ha atret gaire el món de les compes, opens i "events" similars però no és pot dir mai d'aquesta aigua no en beuré i sempre pot ser que t'agradi!

Doncs  per no haver-hi anat mai aquest cap de setmana  passat ens vam passar de  divendres a diumenge entre murets,  preses de resina , blocs i el que és més importat amb un ambient genial.

El divendres nit vam participar al Bloc 'n Roll un Open de boulder organitzat  per la gent del poble de Montblanc i amb els suport de Tenaya, en motiu de la festa major. A part d'apretar (eren les dotze de la nit que encara estàvem tibant) ens ho vam passar molt molt bé, riures, birres (claretes) i musiqueta fins ben tard.  Tot molt informal i molt familiar.   Felicitar al Marc, Gerard i companyia pel curro i les ganes que hi van posar i a l'Uri pels blocs!!

som-hi!



un racó petit però no vegis com va donar de sí!

dos  legends  face to face

anem per feina...

equipant els blocs

un dels blocs de la final que booonss!!


premis,  foto de família  i party time!
el Marc i els LEGENDS en el pòdium  (Quim 1º Legend i jo 1º fèmina...aix qui ho havia de dir...)








 Dissabte (amb la petamenta ) vam anar al Desplomat. Que dir del Desplomat?!  Un gran open amb 3 anys de vida que cada  edició acull més participants (aquest anys uns 300).  Sota el patrocini de GARGOLA i amb la col·laboració de la gent del poble de les Avellanes, arbitres, equipadors es va crear un bon ambient, fanàtic (no vegis com li apretava tot el personal i les fèmines les més fanàtiques!) i tot plegat molt social.   

Hi  va participar el Quim , jo no, el Bloc and Roll del de Montblanc em va deixar tan rebentada  que no podia tancar els dits (que me'ls haig de cuidar) ni fer cap moviment que impliques el dorsal  el qual me'l sentia inflat com un Geiperman.

Conclusió  que també ens va molar una cap de setmana “resinero”  i que algun de tant en tant no li farem un lleig. Com diu el Quim s'ha de fer una mica de toot!!

l'ambient:









ACCIÓ!:











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada