15/11/12

Canvi de terç de la tàpia al bloc

D'això ja fa dies molts dies... i és que hem tingut unes setmanetes mogudetes amb  la nostra nova amiga, una rossa "despampanante" que ens acompanyarà espero que durant molts anys.Mireu-la que bonica!!!



Reprenem el fil del nostre tour francés del mes de setembre, després dels excel·lents dies de via llarga per Vercors ens vam dirigir cap a Fontainebleau la meca del bloc.
 Que dir... encara que no se sigui “bloquero” és un racó que es mereix una visita, els blocs l'entorn, els boscos els poblets ...un encant!!


Aquesta vegada anem de la mà de la tropa del maresme bloqueros forts i fanàtics com el que no hi ha .I a fondo!! Era un no parar cada dia acabaven amb el frontal i el focus deixant-se les iemes per alguna de les arrodonides boles de Fonten.

grans moments ....falta en Kueka el més autèntic entre dels autèntics "bloqueros"

Vam estar de “luju” en una caseta llogada al poble de  Coudray, amb una aire molt medieval i una llardefoc molt acollidora.


grans àpats!


grans compres


La meteo va ser pse pse! vam tenir algunes nits de pluja però no va ser obstacle per sortir a peregrinar amb els crash-pads a l'esquena i trobar roca seca.

Si haig de ser sincera tinc un petit caos mental  de tots els sectors que vam visitar, la veritat és que en anàvem  amb uns gran coneixedors de la zona i allà a on proposaven nosaltres anàvem , la únic feina que tenia era memoritzar les coordenades dels pàrkings al GPS perquè les ressenyes que existents de la zona són bastant fluixetes i poc aclaridores. Nosaltres portàvem una guia francesa i realment no ajudava gaire.

Sobre blocs i sectors...el proper post....no se quan...


2 comentaris:

  1. espero que l'aigua no us hagi fotut més ensurts! jejejeje apa, parella, a gaudir la furgo i a veure quan tornem a fer més infusions i buscades de bolets plegats! :)

    ResponElimina
  2. De momento amb la furgo total va sobre rodes i bolets ... a bruixes va omplir el cistell de rovellons ja he fe conserves... a la cuina de la furgo!!

    ResponElimina