29/5/09

CAR SHOW A MOAB

Un divendres al vespre arribem a Moab i ens trobem el carrer principal amb un impressionant embús de cotxes, a les dues aceres la gent estava instal·lada amb cadires de camping i sopant, com no menus de "burger i french fries". La frase típica "eh, aquí fan algo" , preguntem i efectivament se celebra l'Action Car Show. Es tracta una trobada anual de cotxes antics que venen de tots els estats del país, interessant!
La gent estava al carrer per contemplar, durant tot el vespre, els espectaculars cotxes que es passejaven amunt i avall per l'avinguda.
No ens ho pensem, anem comprar el nostre combo de burguer, patates i beguda i ens sumem al públic que animava als orgullosos propietaris d'aquells originals cotxes.
Dormim a Moab i l'endemà al matí ens passegem pel City Park, un enorme espai a l'aire lliure a on estaran exposats els automòbils durant tot el cap de setmana. Quin espectacle, pels amants del mototr crec que és un bon acte, a mi no em fascina el tema però vaig passar una bona estona contemplant aquella col·leció de cotxes antics tan meticulosament cuidats. Va valer la pena quedar-nos a Moab per veure aquest espectacle automobilístic.
Com diu el Quim, "hi ha gent per tot"... i això és el que mola.

Algunes fotos del "show":












































Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada