7/10/09

Lake Tahoe

Ens oblidem de Yosemite i Toulumne Meadows, continua el mal temps, buscant a on anar, sempre condicionats per la meteo i l’únic lloc a on sembla més estable és Lake Tahoe cap al Nord de Califòrnia. Com el seu nom indica Lake Tahoe és un llac i amb aquest nom és coneix aquesta zona que aglutina una bona pila de sectors, roca de granit, fissures, amb vies de pocs llargs.
Altre cop la varem tenir sort amb el temps i vam poder escalar.
Els sectors visitats van ser:
.Sugarloaf, molt bo a on hi ha vies d’entre 1 o 3 tirades,i recomanable, totes les vies que vam escalar ens van agradar i varem fer un intent a la Gran Ilussion que se sàpiga és el primer 8a+ del món (mundo mundial....), i una línia espectacular el Fran l’encadena al 3è pegue...quina màquina!!
Lover’s Leap, també interessant, hi vam anar 2 dies, les vies no eren excessivament difícils, ténen un parell de llargs i solen arribar a dalt i cal baixar caminant. Les vies que vam fer “Traveler´s Butres”, “The line”
Phantom Spires, un racó amb un grup de petites agulles, està bé per passar-hi un dia però res de l’altre món. Ens varem enfilar a la “Middle Spire” i la “Upper Spire”
I aquí van acabar les nostres escalades pel continent americà.
El Fran i la Carol continuen el seu viatge encara els hi queda molt per recòrrer, veure i escalar, crec que estaran un any i volen arribar a Patagonia, passant per Peru, Bolivia......els desitjem molta sort i els trobarem a faltar, hem rigut molt plegats....shomering!!

Això és Lake Tahoe:


primer de tot amaguem el menjar amb el nostre tuper "anti-ardillas"

El sector Sugarloaf:






el Fran a Gran Illusion...chapeau!

teengo un tractor..!!!!

Lover's leap:


el wc del parking....

les vies:

































Phantom Spires


















Un esquirol que no sap com arribar a la nostra bossa de menjar


jo si...


i com sempre ..."el chiringuito"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada