11/10/09

Plans per la tardor

Quinze dies després d’aterrar a casa, ens truca el Sergi que ell i un col·lega estan mirant bitllet per anar a Jordània el proper octubre que si ens volem apuntar....doncs....mmm....és molt aviat però....siiii!!! ja entrava en els nostres plans per aquest any anar a Jordània i mola anar un grupet per que al final també s’apunten el germà del Quim i la cunyadeta (Pepet i Pepeta),..i més gent. ja tenim bitllet per Jordània , a escalar al Wadi Rumm, visitar Petra i el mar Mort. Les dates del 13 al 29 d’octubre...Viatges d’aquesta mena són els que més ens motiven, intensos i entorns tan diferents al nostre.

Una tarda d’aquestes d’agost ens trobem el German i el Berenguer a la paret gran, a finals de setembre marxen una setmaneta a Mallorca van fanàtics amb el tema psicobloc, han trobat un allotjament i uns bitllets econòmics ...és molt temptador... i nosaltres encara no hem tingut el plaer de conèixer aquesta escalada tan refrescant i impressionant. Crec que m’impressionarà i molt! Parlem amb el Manel, també s’apunta,total reservem en la mateix allotjament que el German i el Berenguer bitllet pels dies 29 de setembre al 5 d’octubre.


Ha estat un estiu molt agradable a casa i no només la nostra casa física de Terrassa que encara que no ho sembli hi estem molt bé. Tornar a Sant Llorenç és com tornar a casa, em seria difícil passar un estiu sense una caminadeta pels racons d’aquest massís o una pujada a la Mola o les tardes fanàtiques a la Soleia.

Hem fet un bon intensiu de Sibèria , genial. Quin fanatisme ! Projectes, moviments, cantos, “xuxuflu” i vocabulari Siberià. Bon ambient bones vibracions .Per mi,una de les parts més importants de l’escalada és la gent amb la que la comparteixes.

El Quim ha obert una altra via al mur Blau, aprofitant l’entrada que va obrir l’any passat per la Bruce Lee 7c+ i la tassa de Te 7c, aquesta nova via és la que està més a la dreta de les tres i es diu Nit i és un 7c.

El nom, per la gossa del Francesc i la Núria, que és un trasto i una escandalosa però quan para de bordar és molt tranquil·leta. Tant el Francesc com la Nuria van estar amb el Quim provant la via quan l’estava acabant de netejar i van ser una bona ajuda, gràcies parella!! El Quim va fer la primera ascensió i el Francesc la segona.



conglomerat ..tan i tan especial



clink,clink,clink!!


hòstia quin muret!!



La Castellassa vistes des des la soleia

A mitjans d’agost em començo a notar molèsties als dits...i just quinze dies abans de setembre que és quan tenim previst marxar a rular amb la furgo per Espanya. Per mi el moment més dur en una lesió és quan dius....OK, tinc mal i si no paro o afluixo això no hi haurà qui ho curi.. per tant reconec que estic lesionada, .i per tant m’haig de fer visitar per algú...en ple agost serà difícil. Em recomanen un fisio especialista en dits i extremitat el Vicenç Punsola cap allà. em fa dues visites, crec que m’anirà bé llàstima que marxo i no podré fer algunes sessions més.

Però bé “no hay mal que por bien no venga” canviarem les cordes per les bicis (només uns dies...) i anirem a fer un tram del Camí de Santiago, però el del Nord, el que passa per la costa Cantàbrica. Començarem a Oviedo i farem els 300 kms. que queden fins a fins a Santiago. I després ens quedarem fins a finals de setembre coneixent .zones d’escalada per Astúries i Cantabria.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada