21/11/09

Salinas


Un altre dia varem anar a Salinas (interessant), a prop del poble de Naval. Com el seu nom indica són unes salines, durant l’estiu s’ha de pagar entrada per passar el dia en les basses d’aigua salada, ara en temporada baixa entrem i ens banyem. Un lloc peculiar, el poble al fons, el color vermellós de l’aigua i el fet de baixar de la bici i posar-te en remull és tot un premi. Quina sensació realment sures més del normal, i qualsevol petita ferida pica mooolt!! Ha estat una bona sortida, hem fet uns 40 kms, (anar) per unes carreteretes molt tranqui-les que anaven passant immenses vinyes. .Desprès de la banyadeta costa arrancar per la tornada però el terreny és bastant planer i en un plis estem al cotxe.

L’havíem aparcat en la carretera que va cap a Barbastro, no recordo el poble, una mica abans del trencall per anar cap a Salinas.

Entre pedalada i pedalada fem alguna escapada a Rodellar, però ut! Fa calor, escalem en el boulder de Jhon hi ha bones vies, curtes però intenses i mola perquè al matí està a l’ombra. Anem un parell de dies a la Gran Boveda, molta gent, anem a la Argo el Quim se l’emporta en pocs pegues tot i que no para de gemegar de la calor.

Rodellar és un gran tresor i hi ha tanta feina per fer. A més és un lloc preciós, llàstima que la massificació, i malgrat em pesi, l’actitud dels escaladors no sempre és la correcta per mantenir aquestes roques que ens ofereixen unes vies tan bones.


Arribant a Naval:




"Las Salinas" amb el poble de Naval al fons

Unes imatges relaxants:





epa!!!

lavar, dejar secar al sol y ...aparece la sal


quina mandra tornar i a més a més una bona pujada inesperada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada