20/2/11

Audiovisual "Mali, escalada i gent" a Roda de Ter

Hola a tots i a totes !
El proper dissabte dia 26 de febrer l'associació A.C.T.E.R ens ha convidat a projectar l'audiovisual "Mali, escalada i gent" .
Hora i lloc: A les 21:30 a la Sala polivalent de la Biblioteca Bac de Roda. C/ Bac de Roda ,1. Roda de Ter.
Si voleu veure un resum del vídeo: Mali, escalada i gent.

Us hi esperem!

MALI, ESCALADA I GENT

Una visita a Mali és impossible que et deixi indiferent.

Un país desèrtic però banyat per el riu Níger, forma part de l’ autèntica Àfrica negra, habitat per una gent amb una cultura, unes tradicions i una identitat que s’ han mantingut intactes al llarg del temps.

Per nosaltres era un viatge d’escalada, i vam escalar i gaudir molt de les increïbles parets de les agulles de Garmi .Vam poder realitzar ascensions molt interessants com l’ Esperó Nord del Kaga Tondo amb 600 m de llargada , vam escalar al Suri Tondo...i moltes més ascensions d’una bellesa i un ambient impressionats.

Però de vegades la roca, les escalades, els metres, la dificultat, queden en segon pla quan et trobes en països com Mali. Estem parlant del segon país més pobre del món , és difícil no passar per alt tot el que han de fer aquesta gent per sobreviure.

Amb aquesta projecció volem mostrar una país i una manera de viure tant diferent a la nostra que ens fa plantejar i relativitzar aspectes importants de la vida.

Quim Roumens

Lali Bofill


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada