21/9/11

Entrevistes i amics

Aquest passat mes d’agost l’Albert i la Irene ens van proposar fer-nos una entrevista per la pagina web que estan fent. La web és corremonts.cat, està bastant enfocada a les carreres de muntanya però volen obrir les portes a altres activitats com ara l’escalada. Ja veureu que és una web molt treballada, amb molta informació i amb detalls, molt originals, i a més més sabem que a darrera hi ha molta motivació i il·lusió per part de l’Albert i la Irene, us desitgem molta sort amb aquest projecte!

Doncs bé, l’apartat d’entrevistes s’anomena “entrenem amb..” i aprofiten una sortida o un entrenament per fer l’entrevista, una formula ben original.

Vam decidir anar a Roc Colom a on hi ha grau per tots els públics i vam poder escalar nosaltres i l’Albert, vam acabar la tarda amb una barbacoa al pati de casa i al final n’ha sortit aquesta entrevista.

Va ser tot molt distés i original, gràcies Albert i Irene pel vostre interès al món de l’escalda i per comptar amb nosaltres.

pujant cap a Roc Colom amb l'Albert (un calorós migdia d'agost)

I parlant d’entrevistes ja fa uns mesos van publicar una entrevista a la Revista Vèrtex, el que més il·lusió ens va fer va ser que ens la va proposar un molt bon amic, el Pep Soldevila, amb qui hi tenim una gran relació arran de les peripècies que vam compartir durant la formació com a Tècnics d’Escalada. Una amistat que s’ha anat consolidant amb els anys compartint escalades i sopars amb ell, la Gara el Joan i l’Anna. Admirem al Pep per què a part de tenir un gran cor, és un gran escalador (d’aquells tot-terreny) però ho porta amb una discreció i una humilitat molt gran.

Pep super Papi!!

1 comentari:

  1. Gràcies per acceptar la proposta de sortir a la secció i compartir amb nosaltres les vostres vivències. La sortida d'escalada va ser genial i el temps que vam passar amb vosaltres també. Un dia super complet i divertit.

    Des de corremonts ens agradaria tocar el tema de l'escalada amb més intensitat, però és complicat arribar a tot arreu. Si hi ha gent del món de l'escalada que s'anima a participar, nosaltres encantats de que ho faci.

    ---
    Albert
    corremonts.cat

    ResponElimina