24/8/09

Jailhouse

Lúltim dilluns de maig a U.S.A celebren el “Memorial Day” serà un cap de setmana de 3 dies i al Parc Nacional de Yosemite és el tret de sortida per la temporada alta. Això vol dir que la Vall i tots els seus racons estaran plens de gent, turistes, escaladors, caminadors, ho vam patir en un gran embús que de cotxes que es va muntar i per fer un petit recorregut que solíem fer en 10’ vam invertir 3/4 d’hora....veient el panorama ho vam tenir molt clar, marxar de Yosemite un parell de dies fins que tot tornés a la normalitat i es descongestionés tot una mica.
El Malcom ens havia parlat de Jailhouse, un sector d’escalada esportiva a prop del poble de Sonora, ens quedava a una hora i mitja de Yosemite. Quedem amb el Malcom i l’Angela, genial! Havíem estat en contacte però des de Red River que no ens veiem i ara és un bon moment,
Tenen una casa als afores del poble de Sonora, una caseta de fusta moooolt bucòlica que se l´han construït ells mateixos, enmig d’un bosc impressionant,
Ens trobem dissabte a les 7 del matí...uf!! molt d’hora però Jailhouse és un lloc calorós, cap a la una o dues del migdia comença a entrar el sol i a ple mes de maig no hi haurà que escali.
Però el “madrugon” haurà valgut la pena. Es un bon sector, amb vies dures i amb tants dies remenant fissures encara ens costa més apretar.
Algunes panoràmiques del sector:













el Malcom disfrutant ...està en el pati de casa seva

Mínim hi ha 6c. Escalfem en el 6c després un 7a seguim amb un 7b de conti pura i dura i acabem en un 7c però aviat s’acaba la pila i la força... sort que arriba la calor i marxem perquè els braços ja no donen per més. No recordo el nom de les vies, realment ens hi va portar el malcom i l’angela i no hi ha cap ressenya ni per internet,
El sector comprèn una gran muralla amb unes vies, un lloc bó i interessant roca quarsita, si no m’equivoco i una escalada sobre plans, regletes, laterals i tot molt desplomat, és aquí a on el Malcom ha aprés la seva impressionant tècnica d’encastaments de genolls, i és que amb aquest desplom i aquest plans o recorres a una bona tècnica o no hi ha que s’aguanti dels cantos.
Molt recomanable tot i que ara no és l’època, els locals hi escalen a l’hiver, amb bon tacte i al sol.


a primera hora del matí adormits costa tanta força i tant d'hora!!


El Malcolm ens va tirar algunes fotos al 7c:










les vistes des del sector...baixant directes a l'aigua!!




avall que ja tenim el sol aquí






I d’aquí anem cap a Sonora a regalar-nos una bona hamburguesa i acabem el cap de setmana relaxant-nos a la increïble caseta del Malcolm i l’ Angela enmig d’un bosc idíl•lic i amb la companyia d’algun que altre cérvol.
Gràcies parella per aquests bons moments!!!

hamburgueseria clàssica res a veure amb les de fast food!


tranquilament a casa del malcom i l'angela

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada