25/9/09

Needles (2ª part)

Avui el “pateo” se’ns fa més agradable, ahir varem deixar el material amagat a prop de les vies i anem molt lleugers.

Amb el Fran i la Carol fem la via “Atlantis” a l ‘agulla Sorcerer. 4 llargs excel·lents, els dos últims són dues tirades precioses de 5.11 que no et deixen relaxar fins que no arribes a la R. Baixant fem la “Spooky” a la Charlatan, 2 tirades de 5.9 a disfrutar de la fissura de mans en el primer llarg i del mar de marlets i xampinyons de la segona tirada. Dues vies boníssimes que en algunes zones serien unes clàssiques. Un entorn i unes línies fora de sèrie.

A davant tenim el Fran i la Carol que també han anat a fer la via que varem fer nosaltres ahir ....que bona!!!

Per cert el temps ens acompanya, les temperatures són baixes i fa vent però cada dia hem pogut escalar en sol....toquem fusta!part del ritual de l'escalada en fisura embenar-se les mans


Ei que esteu mirant??


una serp enmig del camí....uf!!


1º llarg de la Atlantis

Atlantis, 1º llarg


sortida del 2º llarga em va costar un coll..


últim llarg d'Atlantis...no era pas fàciiiiil!!1ª tirada de Spooky un diedre bo, boSpooky 5.9 de mans excel·lent!
aquestes són les vistes que teníem del Fran pujant per la Airy Interlude


Estem dormint i eps! Apareixen el Malcolm i l’Angela,,,ja hi som tots, com mola que hagin vingut els varem fer un mail i ràpidament s’han apuntat a conèixer aquest impressionat racó.

Ja som 6 persones fent l’aprox de bon matí Malcom i Angela van a la Igor Unchained nosaltres anem amb el Fran i la Carol al Sorcerer per fer la via “Thin Ice”, una altra joia. La fem en dues tirades llargues, boníssima la xemeneia que ens porta al cim.

Acabem el dia enfilant-nos per la “Gorila Warfare” a la’agulla The Witch, una via amb un inici d’off-widht agònic però amb 30m.de díedre de mans perfecte.

El Franc va acabar el dia encadenant la Pyromania un 5.13 (lease 7c+/8a) increïble la via i l’ascensió del Fran...felicitats!! Si mal no recordo la peça més gran que va posar va ser un alien groc....

El tercer dia toca repòs per nassos.. plou i fa molt de fred, doncs res passem el dia al càmping entretinguts i sense separar-nos gaire del foc.
Aquest sóm el Quim i jo a la Thin Ice , la foto la va tirar el Malcom des de l'agulla de davantEl Malcom, i la foto...li vam tirar nosaltres des de davantThin Icela xemeneia de la Thin Icesortint de la Thin Ice El Malcom ens va fotografiar a dalt de la Sorecer


acabant el dia a la Gorilla Warfare...quina agonia!


El Fran a la "Pyromania", un encadene dels que posen els pèls de punta!!


REST DAY

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada