6/10/09

Visita inesperada a Bishop

Tornem a estar pendents de la “meteo” tot continua igual els nostres plans eren escalar a Toulumne Meadows però tot i que Tioga Pass ja estava obert i teòricament ja era temporada d’anar a escalar-hi el mal temps encara hi estava deixant neu...i Yosemite encara està igual o pitjor de quan varem marxar.

Finalment anem tirant cap al nord i amb el Fran i la Carol decidim fer una paradeta a Bishop. Una zona clàssica i famosa per l’escalada en bloc als Estats Units, teòricament (altre vegada teòricament...) en aquesta època de l’any seria impensable escalar-hi per la calor però tal com està el tema, les temperatures que es preveuen són prou baixes per poder passar un parell de dies fent boulder, a més a més el Malcom i l’Angela ens deixen un crashpad, apa!, canviem les tapies de Toulumne Meadows pels blocs de Bishop!

El primer dia vam estar als Butermilks i a part dels blocs que tenen una gran qualitat, gran part de l’encant és l’entorn a on estan . Muntanyes nervades de fons i blocs de granit perfecte, que més podem demanar?





em recorda un anunci de moda...el Corte Inglés...


el quim està alt?! o...aqui hi ha "truco"!?

ELS BLOCS:












El segon dia varem escalar el Happy Boulders una pila de blocs de gres en una zona semidesèrtica, també una zona molt bona i tot i està a pocs kms és molt molt diferent als Buttermilks, aquí tot és molt més àrid i sec i si que ja fa calor!!


una mostra dels forats dels happy

els blocs

algunes foticos dels blocs:









fraaan al loroooo!!!



amb una mà l'aguantaré de sobres...

I després d’unes intenses sessions bloqueres ens varem regalar una bona estona a les termes (Hot springs) de la zona que per cert no són fàcils de trobar, varem haver de donar unes quantes voltes abans de posar-nos en remull.

El primer dia ens varem banyar en unes que hi ha a l’entrada del poble de Bishop, estan bé però no són les millors, a 45’ cap al nord n’hi ha més, estan més amagades costen més de trobar però l’entorn és molt més bonic. Varem passar la nit en un dels pàrkings de les aigües i l’endemà a primera hora amb la fresqueta del matí ja estàvem a l’aigua ....al·lucinant!!



les aigües de darrera el poble...no eren les millors però hi vam estar una bona estona en remull



que més podem demanar??


un entorn gairebé idi·lic










el chiringuto, el chiringuito!!!



1 comentari:

  1. Acabem de tornar d'un viatge als Estats Units, ha estat el nostre primer viatge al ianqui... només un mes i mig, que curt q s'ha fet!!
    El vostre blog ens ha anat de perles! gràcies!

    ResponElimina