12/3/10

Plans poc planificats

Teníem clar que a principis de març aníriem de ruta per la península ibèrica i arribar a Portugal . Ho teníem clar però hem canviat de plans unes quantes vegades, la meteo, les contractures, els encostipats...Fins i tot ens hem comprat un parell de bicis que entren justetes a la furgo per fer el turista a Lisboa!! Per cert les bicis una ganga del ebay "això de l'internet és increible"

la nova adquisició pel dies de turisme, van clavades a les mides del maleter!

Total, que fa una setmana la Blanca em va escriure que anàven a Turquia...mmm..em passa un link a on hi ha un article de Luichi força atractiu....tant al Quim com a mi ens tempta un viatge a terres turques...que fem hi anem ? i Portugal? doncs ho deixem pel el maig ,si no, no si, ole! ja tenim bitllet per Turquia!!!!

Tal com han fet el Cesc i la Blanca, volarem a Antalya la ciutat més propera a les zones d'escalada, i per tornar ho farem per Kalymnos (Grècia). Des de la ciutat de Bod Rum (que està a unes 6h d'Antalya) surt un ferry fins a Kos.

Marxem el dia 24 del bitllet l'hem tret per govolo,

De demà fins el dia de marxar a Turquia farem un estage per Tarragona, hem mirat el temps i done sooool !!! per fi!!! també entrava dins els nostres plans anar a Fonten però mirant la meteo no he vist ni un dibuix de sol i les temperatures molt baixes, ja sé que pel "tactum" és el millor però n'estic farta de passar fred!

Per cert diumenge passat vam estar a Oliana ...increible amb el muret, les vies i les vistes, quin fanatisme, varem tornar dimecres però la pista estava colgada de neu i cap a Coll de Nargó a on vam decidir que era millor anar a Andorra de botigues.

I no podien faltar unes foticos de Sant Llorenç després de la gran nevada, el dimarts ens vam equipar amb els paraneus i les botes i cap a la Mola!

última rampa per arribar al parking de les agonies


el camí cap a les Agonies


les agonies darrera, per cert la única via seca del tot era el 7c de la cadena (que ja no te cadena)


la pista de Can Poble

el cim!!

el Moncau des de la Mola


a dalt la Mola..."no me siento las piernas" (acudit fàcil)


vistes de Montserrat anant cap a Vacarisses

4 comentaris:

  1. cullons, quanta neu dalt la mola!
    Avui hem anat a Oliana i ha estat una meeerda -tinc mal de panxa-...en fi, n'altre dia serà.
    vagi bé!

    ResponElimina
  2. Cullons, quina nevada! aquest cop he estat fora i no ho he pogut viure... Obrint traça per la Soleia, qui ho hauria de dir...

    Una abraçada colla de fanàtics!

    ResponElimina
  3. Marieta cuida't, nosaltres estem voltant per margalef i fa un sol inumhaaa!!
    Javi per on pares??

    ResponElimina
  4. Osti Lali, la traça que hi havia al carrer que puja al pàrking de les Agonies era dels meus companys i meva! Que bo! :D

    ResponElimina