27/3/10

Arribada a Antalya (Turquia)

Després de un dia sencer d'avions i aeroports, hem fet BCN -Munich-Antalya (a l'aeroport de Munich una llarga espera de 6 hores!) , a quarts de 12 (amb una hora de retard) arribem a la ciutat d'Antalya. Allà ens espera un senyor amb el cartellet "Climber Garden" (és els primer cop que ens venen a esperar en un areoport...ens sentim importants..ni que sigui per anar a un camping)
En 40 minuts de cotxe ens plantem al poble de Greyikbayiri ja és de nit, el camping està ja en el més absolut silenci , el noi ens dona 4 instruccions i plantem la tenda, el Cesc i la Blanca ja estan comodament instalats en un bungalow i ens venen donar un cop de mà per posar la tenda i a posar-no al dia de com funciona tot.
Ja estem a Turquia.
El dijous el matí ens llevem i podem contemplar les parets que s'aixequen just damunt nostre. I les tenim a 5 minuts de camí. Es veu guapo, molt guapo però...sempre hi ha un però, estan al sol gairebé tot el dia i la temperatura rononda el 20º haurem de esperar última hora de del dia per poder tenir bona tº perqué malgrat la calor diurna quan el sol marxa, refresca bastant.
Algunes imatges del camping

un bungalow i al fons la noatra tenda

la caseta a on hi ha la cuina i el menjador


l'hora d'esmorzar!


ole aixó és el que ens espera!:




entrada del camping, just just sota les parets!

APA! ARA JA NOMÉS A TREPAR!

1 comentari: