1/7/10

MÉS SECTORS:

Contiunuant amb Kalymnos i les seves joies:

Un altre clàssic de la Illa és Odisey, bon sector bastant freqüentat per que té una gran varietat de graus i vies de molta qualitat. No són tan llargues com la Grande Grota, és de les parets a on hi entra la ombra més tard i es pot aprofitar més el dia, aquí ja ens trobem algunes vies més sobades però no per aixó deixen de ser de gran qualitat. Totes les vies que varem fer o provar eren realment bones, per escalfar uns alguns 6bs que no recordo el nom però ens van agradar, per apretar-li una mica més la “Indipami “ un 7b+ de 35 m bastant agradable de fer, dues vies que també mereixen atenció sòn la “Polifemo”7c i la “Alfredo Alfredo” 7b+ questes ja ens van fer apretar fort!! la Merci Marc és la clàssica del sector un 7c+ molt bo i exigent , a l’esquerra d’aquesta hi ha la Lucky Luca 7b fins l1 també ens va molar molt . Gairebé a dalt de tot del sector hi ha un parell de vies força interessants,varem fer un 6c que es diu “Island..” i un 7b i un 7a que no recordo el nom molt agradables. Varem provar la “Sardonique.” 8a+ un pas a bloc molt contundent i la resta de la via escalada relativament facileta i la Gaia un 8b aquesta ultima és preciosa 20m però molt variada, no van sortir però va valer la pena catar-les. Un bon muret amb moltes vies ens pot ocupar alguns dies.
Hi ha un altre sector petit però impressionant és el Ghost Kitchen amb poques vies però molt peculiars, els graus ronden entren el 6c i el 7a , ja hi havíem estat però per acabar les piles ens va fer gràcia tornar a repetir aquestes vies que pugen per un gegants mocs de roca, recorden com potes de pollastre o fantasmes...no sé, però són unes vies de visita obligada perquè són molt divertides i espectaculars. Les tres més recomanables són “remember Wadi rum” 6c i les dues de cada costat que no recordo el nom però també són 6c o 6c+ . Hi ha més vies igualment de bones les xorerres no són tan prominents ni vistoses. Aquest mur està a l’ombra fins les 2 o les 3 de la tarda. Aquí hi varem anar en moto. Un lloc especial amb vies molt especials.
Arhi és un altre petit sector arran de carretera al qual també hi arribarem en moto, també ja hi havíem escalat durant la nostra primera visita a la illa i en teníem un bon record, però ens va decebre una mica, les vies són bones però estan molt i molt sobades , aquí predomina la roca taronjosa i els forats, hi ha la clàssica Eros crec que una de les més escalades de lloc un antic 7c decotat a 7b+ però amb lo sobada que està cal apretar de valent, veïna la Eros hi ha la Angelica un 8a curt intents amb predomini de regletes que si no hi ha bon tacte t’escupen sense compassió, una via bona molt bona. Just a la dreta hi ha un bon grapat de vies més faciletes, bones però excessivament patinoses, vies com “Tetrish” 6b, “Il pitore” 6b, “Kastor” 6c+, “Barbara” 7a+ van bé per escalfar motors. En general és un bon sector però excessivament sobat , cal matinar perquè el sol hi arriba a la una.

Algunes fotos dels sectors (escalant al sol i una mica més joves!!, són imatges de la nostra primera visita a l'illa que era un novembre.)


Sector Ghost Kitchen:





Sector Odisey:


Sector Arhi:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada