9/7/10

Petits però eixerits

La veritat és que Kalymnos és com una mina sempre hi ha alguna coveta o algun muret que encara que tingui poques vies val la pena anar-hi.

Iannis n’és un exemple, amb vies com “Sevasti” 7b, “”King Tuga pumped” 7b+ i “Telemina” 7b+ L1 7c+ L2 ens tindran entretinguts un matí. Hi anem caminant des del estudio i no hi entra el sol fins les 4, per tant no hi ha pressa.

Galatiana ens va decebre una mica, ens el van recomanar i la veritat no ens va molar gaire, hi ha alguna via interessant però res de l’altre món. “Fenerdon” 7a contundent “nimfy” 7b+i “Calcite Star”7b+ estan bó, però el Quim es va posar en un 7c que no tenia nom “guarro” i mal equipat. És un lloc que ni recomano ni crec que hi torni.

Spartacus, petit ,però també una de les parets més visitades de la illa, varem fer vies realment excel·lents i sempre gaudir de la grata companyia d’una cabra aficionada a remenar dins les motxilles i a encarar-se amb tot el morro si algú feia alguna acció per espantar-la. Una cabra amb molta sang freda i mota jeta.

De vies bones...uf totes....a la dreta de la cova hi ha uns 6bs i 6cs per un bon escalfament. La clàssica del sector és ·”Espartacus” un antic 7c decotat a 7b+, la “Dani Boy” un 8a realment bó i poc complicat si trobes els “empotres de genolls” en el crux, el Quim se l’emporta al 2º pegue i jo al tercer, una mica més a l’esquerra tenim Magnetiste 7c i “Alexis Zorba” 7b per fi alguna regleta!! Doncs per variar un bons sector amb vies de tot grau ombra gairebé tot el dia, ja que hi entra el sol un parell d’hores al migdia i torna a marxar. Crec que dóna per un parell de dies mínim.



el Quim a la clàssica Spartacus

el sector els escaladorss i la cabra buscant alguna motxilla a on entaforar el nas

la "cabreta " que tela amb lo ben posats que els tenia!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada