18/3/11

Arribada a Portugal

Per entrar a Portugal des de Madrid varem passar per Badajoz, tot bona carretera (gratis evidentment...) Varem entrar a Portugal , per la regió d' Alentejo, i varem decidir para a dormir al poble d' Elvas.
El primer que podem contemplar al arribar al poble, és el fabulòs acueducte i les muralles del castell, la seva vista nocturna és un bon espectacle.


L'endemà al matí varem voltar pels carrers d'aquest agradable poble fortificat.



Queden 200 kms. fins a Lisboa, decidim no fer-los per autopista i anem tranquil·lament per carretera nacional, això també ens permet contemplar millor els llocs per passem.Anem creuant la regió d'Alentejo, una terra de vinyes i alzines sureres. I d'interessants pobles com Evora. Aprofitem l'hora de dinar per fer-hi una parada, rondar pels seus laberíntics carrers i contemplar la seva arquitectura.









I al mateix dia arribarem cap al vespre a Lisboa, després de creuar el pont "25 de abril"anirem a casa la Carol i el Fran, i el Maties! que està a la panxa de la Carol i sortirà d'aquí un parell de mesos. Havíem quedat amb la Carol cap les vuit del vespre, i ups! resulta que a Portugal ¡van amb unahora menys que Catalunya i no ho sabíem, anem una hora per endavant...tindrem temps de fer una volta per Lisboa...però no... es fa de nit i plou...esperarem a la Carol.

creuant el pont per arribar a Lisboa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada