22/5/13

Roca aigua i pizza


Un dels clàssics de San Vito  és el mur de Never Sleeping Wall, una bona joia. Una paret curiosa perquè es troba situat a sota una cantera de marbre (per cert aquesta zona té una gran repertori de canteres), però el lloc és preciós, les vistes al mar i la seva ubicació al final d'una pista de terra el fan atractiu.
Sobre l'escalada doncs, es ben bò, Calcari que forma xorreres i plaques de marbre, ens ofereix una escalada lleugerament desplomada, vies entre 20 i 30 m i continuïtat en xorreres i algunes regletes. Si no ha plogut és bo però si plou és un dels sectors que més triga en eixugar-se. Ombra de matí cap a les 13:00 apareix el sol. Per cert quan acabàvem d'escalar paradeta al forn de Custonacci pa i un vi fet per ells boníssim!

després de la pluja escanejant Never Sleeping wall buscant alguan cosa seca...

el Marcel posant a prova la seva tècnica entre "xorreres"







final del dia, quan apareixia el sol era moment d'anar a fer un relaxant tomb per la platja




els exploradors

Un altre sector a en la mateixa zona és Parco Cerriolo, petit però amb qualitat. A més a més és ventat i s'eixuga ràpid en cas de pluges. Una bona varietat de vies, a la dreta plaques verticals amb  regleta i a l'esquerra uns marcats desploms amb les seves pertinents xorreres. Ombra matí però com que es bastant airejat vam poder escalar al sol bastant bé.Un sector petit però molt recomanable nosaltres i vam estar més d'un parell de dies.

 
panoràmica de Parco Cerriolo, aprox. 0 minuts

festival de "xorreres":





les vies més plaqueres  de la part dreta

I per acabar la jornada vam trobar una genial combinació  entre  les aigües termals de Segesta ,( quin plaer i quin globus!!!) i la pizzeria de Custonacci que ben simpàtics eren!









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada