13/8/21

Bicicleta de carretera per Trento, Itàlia

    A part de ser un territori agradable i molt vistós per pedalar, la província de Trento gaudeix d'una excel·lent infrastructura ciclista, per tot arreu hi passen carril bicis  i podrem recòrrer aquesta fantàstica regió  evitant carreteres i cotxes, cicloturisme 100%.

    Partint delpoble d'Aroc di Trento o a prop, vam fer tres rutes totes elles ben panòramiques i que  ens van servir per conèixer aquest terra de  llacs, vinyes, oliveres i parets.

    Per preparar les rutes vam remenar internet i ens van semblar molt útils:

      ·https://www.visittrentino.info/it/guida

       ·wikiloc

    Així doncs aquí van les tres sortides que vam fer :

    La ruta dels llacs

    Itinerari en forma de vuit que ens portarà a pedalar per la vall i contemplar alguns dels seus preciosos llacs i castells.

    Sortim de Dro per un carril bici arribem al pintoresc llac de Toblino, aquí toca fer un tram de general fins al Santa Massenza. Baixem cap a Cavedine i tornem a passar per Dro, on altre cop per un carril bici baixem fins a Riva di Garda. D'allà una bonica i solitària pujada  ens fa arribar al Llac de Tenno , del Llac tornarem cap a Arco, per una carretera amb unes vistes precioses del Llac de Garda i la vall forrada de vinyes. No donem per acabada la ruta si no fem un gelat a Arco.          

    Imatges dels llacs:






    Enllaç de la ruta  a Wikiloc:

https://es.wikiloc.com/rutas-ciclismo/tour-dei-laghi-57370196


    Arco- Ponte Arche

    Una ruta amb  gran part de  carril bici. 

    Sortim del poliestportiu d'Arco, fins  Sarche per carril, creuem al poble i reprenem un altre carril bici espectacular que ressegueix amb una dolça pujada la vall del riu Sarca.

    En arribar a Ponte Arche hem de fer una parada tècnica! Problemes amb la cadena del Quim, és diumenge i tot tancat. Només trobarem  uns "xinos" on podrem comprar unes alicates i el Quim farà una reparació temporal per acabar la ruta. De Ponte ens submergim per carreteretes ben solitàries i pobles diminuts fins arribar al Llac de Tenno, de Tenno retornem a Arco per la mateixa banda que vam fer a la ruta dels LLacs.  



Carreteres inhòspites de Trento , aquestes són les que ens agraden






Buscant eines per poder acabar la sortida

Enllaç de la ruta:     

https://es.wikiloc.com/rutas-ciclismo/arco-pont-arche-57705834


    Monte Bondone

    Una ruta original i variada on vam gaudir de pedalar pel carril bici d'Arco fins a Trento, vam suar la pujada al legendari Monte Bonodne i vam baixar entre  uns paisatges de postal pels pobles de Lagolo i Laino.

    La pujada al Monte Bondone té cert renom entre el ciclisme italià per formar part d'algunes edicions del Giro i per  una èpica ascensió de Charly Gaul, amb forts vents i una gran nevada. 

    I nosaltes ja que estàvem casi casi als seus peus, doncs vam decidir anar-hi

    Enllaç  de la ruta a wikiloc:

https://es.wikiloc.com/rutas-ciclismo/monte-bondone-57985711


Carrils bici  ideals 

El Bondone

Placa que indica l'inici de la pujada per la vessant de Trento

I amunt

Foto de cim

Vistes immillorables de les Dolomites durant la baixada


    I aquestes són les pedalades que vam fer per Trento, ens va semblar una bona zona per recòrrer en bici de carretera i com sempre, alguna cosa pendent va quedar. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada