2/8/21

Escalada esportiva per les Dolomites de Brenta

    Es preveien uns dies de mala meteo per la zona Brenta i per esperar una millora vam decidir  buscar algun sector d'escalada esportiva 

   Tot i que els sectors esportius no són el punt fort de les Dolomites, vam anar a parar a un parell  de llocs que ens van sorprendre gratament  per la seva bona qualitat. 

    Abans de les escalades comentar que dormir a Madonna amb  furgo o AC està prohibit. Es pot anar a les pistes d'esqui que allà si es pot pernoctar.

 

LA FALESIA DIMENTICATA

   En el poble de  San Lorenzo in Banale hi trobarem una petita muralla de conglomerat amb un bon repertori de vies que ens regalen forats i bidits de totes les mides.  Ens va sorprendre molt trobar aquest tipus de roca per aquí...Conglomerat a les Dolomites...

    Aproximació molt curta, el peu de via és un prat totalment pla, i hi ha un wc molt molt net!  

     Predomini de  sisens i setens, molt ben equipats i  les vies solen ser de "pileta" entre foradets i una mica de desplom. Perfecte per dies de meteo dubtosa  o per anar-hi en família. Evidentment els caps de setmana està molt concorregut.   Ens va agradar i si s'està per aquesta zona  ens sembla un sector recomanable dins l' estil esportiu i còmode.

    La info la vam treure online:    https://www.dolomiti-open.org

    Sembla ser que Dolomiti Open són l'associació que manté i cuida aquest sector i dóna la impressió que ho fan  amb molta eficàcia. Tot està net, hi ha cartells explicatius i tot en molt bon estat.


Aproximació comodíssima


Quants foradets... El triangle del fons és el WC i el peu de via millor impossible.




POZA VECHIA

Un petit sector entre boscos de pins i avets molt a prop de Maddona di Campiglio. 

Ens va semblar un sector acceptable, però no per anar-hi expressament.  Si la meteo no pinta gaire bé és una bona alternativa a les grans parets. 

Un mur de calcari gris i groc, escalada de placa i tècnica. 

Vam tenir la sort de coincidir amb un dels equipadors que ens va fer bones recomanacions .

Tota la info sobre el sector es troba aquí:

https://www.trentinoexperience.net/d-arr_sport_FALESIE_160.htmlhttps://www.trentinoexperience.net/d-arr_sport_FALESIE_160.html





I quan es van acabar les forces, a buscar bolets, que n'hi havia uns quants!




I fins aquí l'escalada esportiva i  els bolets que vam trobar per Brenta.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada