19/3/09

Temps primaveral!

El diumenge ens vam llevar i encara plovia, per tant vam decidir anar a un sector amb una aprox. molt curta i que no es mullés. Vam anar al:
  • Roadside Crag
No ens va entussiasmar gaire, i per dues raons: estava a petar de gent i les vies tenien un tacte horroròs, la paret està situada a prop d'una cascada i la humitat deixa tots els cantos "patinosos". Però bé, ja vam escalar ja. És un sector que no recomanem gaire, més que res pel tacte de la roca.


aquesta és la vista que tinc del sector mentres em prenc un tè
  • Arsenal, Solarium i The Sanctuary (Muir Valley)
Comença el bon temps! Un dia primaveral, ideal per escalar a l' ombra !
El diumenge uns escaladors locals ens van recomanar aquests sector i ...boníssims.
Arsenal te només 4 vies i és a on vam escalfar, no ens va entussiasmar però tampoc no està malament.


l' aprox. encara que no ho sembli hi ha molt de fang


escalfant a l'Arsenal

Una mica més endavant s'hi troba el Solarium, un bon mur amb vies d'entre 6c i 7c...ens posem les botes escalant a vista., solet pel matí i ombra a partir del migdia. Totes les vies que vam fer molt recomanables en especial "Abiyoyo" 7b i "Banshee" 6c. S'hi combinen 2 tipus d'escalada, hi trobem unes plaques de tons ocres lleugerament desplomades amb regletes de totes les mides. I una altra part amb una roca més tova, amb més forat de canto viu i més desplom.


El Quim abans del "crux"de la "Abiyoyo"



quina placa eh!!

Acabem les piles en The Sanctuary a on el Quim sembla encara té prou bateries per currar-se a vista la "Jesus Wept" un 7c de 5 estrelles...molt i molt bó. Acabem reventats però tornarem encara queden vies per intentar que es veuen boníssimes, uns sectors petits però que es mereixen una visita...o més!
  • Shady Grove
Dimecres tornem a flipar amb la gran qualitat del sectors i les vies. Escalfem en Shady Grove, quan arribes a aquest sector et sembla impossible que una paret tan i tan desplomada tingui tan i tan de canto...fem un parell de vies molt bones, una d'elles és la "Far from God" un 7b continuïtat en desplom.


Una bona pila de sectors per descobrir....
  • Purgatory
Un petit sector però amb un bon grapat de vies de dificultat, a primera vista hi ha una línia que ens roba el cor un esperó desplomat i afilat ...és la "Paradise lost" 8a que tal com diu la ressenya aviat serà una clàssica de Red. Quina via! Bidits regletosos i passos llargs..ja tenim un projecte!



intentat trobar els passos per supera l'aresta...i tela amb els "biditets"

Acabem el dia enfilant-nos per un 6c, una línia increïble de bidits i forats, però la nostra pell ja comença a notar els efectes d'estar escalant tot el dia, realment aquests últims sectors a on hem escalat es caracteritzen per la seva roca abrasiva.


una bona manera d'acabar el dia

I evidentment tornarem per aquests murets...uf quanta feina...però és que tot és tan bó!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada