26/3/09

Hem desenterrat els friends!

Portem ja uns quants dies tibant, hem decidit donar un descans als nostres dits i anar a tastar alguna fissura de Red River Gorge. Tot i que no és una escola clàssica en aquest tipus d'escalada hem trobat algunes línies força interessants.
  • Long Wall
Aquest és un dels sectors que ens oferirà algunes de les millors fisures de Red. Una bona paret amb una barreja de vies esportives i tradicionals (vies sense equipar o parcialment equipades).



En Malcolm i en Quim triant la ferralla



Ferros a punt!

Comencem escalfant a "Autumn" un 5.9, perfecte per escalfar i començar a rodar amb el tema dels "catxarrets" i els encastaments. Com mola! Ja teníem ganes de sentir la sensació agredolça d'escalada en fissura. Agra perquè els encastments solen ser dolorosos i dolça perquè la sensació de la mà i el peu sortint i entrant de la fissura i aconseguir un seguit de moviments d'aquesta mena és poc habitual per nosaltres però és genial.



El Quim abans de comença la fissura de mans...quina bona pinta!



Inici de la "Autumn"


La següent ruta que farem és una una clàssica anomenada "Rock Wars", una fissureta de dits perfecta. D'aquelles que tenen la mida justa per encastar els dits i poder pujar agradablement en bavaresa. A més a més és realment estètica, tan sols veure-la sents que has d'escalar-la.


Un vista general de la fisura i el Quim



El Malcom, escalador de Califòrnia també adicte a les fissures




Una altra perspectiva de la "Rock Wars"


I desprès d'això ja no hem fet res més, ha estat com un dia de semi-repòs però ben aprofitat. Hem fet un cop d'ull a la resta del sector a on hem controlat un parell de fissures més i ens les guardem per tornar més endavant...un off witdh que té una pinta!
Les dues vies que hem escalat avui són realment precioses i molt recomanables.
Hem aprofitat la tarda per anar a veure alguns sectors més de Trad Climbing...i no ens han fet gaire el pes, no hi anirem a escalar. Els sectors que hem anat a veure i no ens han agradat són el Indian Crek (res a veure amb el d'Utah), Peble Beach i Fortress Wall, ens havien dit que hi podríem trobar fisures però no ens han fet el pes...ja sé que "sobre gustos no hay nada escrito", però no hem vist cap línia atraient.

1 comentari:

  1. Semi repòs diueu??????? Si no pareu!!!!!!!
    Apa-li i demà a seguir fent més fisures...

    ResponElimina