2/4/10

Roca turca


Les parets

Comencem per Magara una petita cova que queda a l’ombra a partir de la 1 del migdia, tots els altres sectors estan completament al sol fins cap les 4 de la tarda...quines llargues esperes ens esperen! Un sector amb bones vies, com Nirvana un 6a+ impressionant que va just per dins la cova, “Selamin Alekum” un 7c de pura pila,la “ “Plastic Fantastic” el 8a que segons el Quim és el 8a de la zona,”Karinka” i “Agusto Bocegi” dos 7as que són de visita obligada.

Just a l’esquerra s’hi troba Sarkit un dels sectors més concorreguts, a destacar “Saxofon” un 6b+ increïble amb regust a Kalymnos, la Retsa un 6c també molt bò, per contundent la “Inner Smile” un 7b+ amb unes bones remades, una clàssica a on sempre hi ha gent és la “Jaja city” un 7a+ de 40m..(.ole amb els trekings!),la Imagination un altre 7a potser un pél massa llarg, en fem algunes vies més però potser no tan remarcables.




via Saxofon un festival de xorreres


Retsa

Hem visitat també un altre sector Anatolia però no ens ha entusiasmat gens, hem fet un parell de vies perquè estaven a l’ombra però res més

Pel que hem escalat i vist fins al moment, predominen les vies desplomades tirant a llarguetes, amb predomini de xorreres i canto gran, el grau està força bé ni collat ni regalat, sempre hi haurà alguna excepció. Bé si escalem a ple sol totes les vies pugen un grau o meees!!!


Kapt'n kirk 6c+ la unica via que ens ha agradat en el sector Anatolia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada