19/3/10

Bona roca, bon temps i bona companyia


Una setmana per terrres Tarragonines
Comencem dissabte a Margalef, al balcó de l'ermita, sóm un bon grapat de fanàtics i entre tots ens enduem bones vies i bons encadenes, per variar el Francesc li canta un flaix perfecte al Quim a la "Mirtoglicerina." i l'encaddena arribant a la R amb un somriure d'orella a orella i tot això al final del dia després d'haver-se emportat un parell de 7cs, el Quim sempre fidel a la seva pila.
Diumenge hiper fanàtic a Siuranella Central, el Francesc s'emporta la "Memorias d'una Sepia" està trencant la maledició de caure´s després de lo xungo!

brillant actuació del Francesc a la clàssica "Memories d'un sèpia"

Dilluns visita al racó de misa, estem sols quin silenci de tant en tant va bé, feia temps que no feiem una migdiada al sol mmmm... Pegue la Falconeti estem fosos però quin viote!
Tornem al Balcó de l'ermita escalfem i m'embutxaco el 7c+, la "Mirtoglicerina" (crec que és diu així) és realment bonica i agradable ipoc complicada pel seu grau,
Arriben l'Ernesto i la Lucia i la Iris que està divertidissíma!
Anem a cova Boix el Quim s'emporta la Dr. Feelgood al segon pegue i jo amb un parell més ,ole amb la piletaaa!!
Per cert el sector abarrotat de guiris, erem els únics catalans.

Dr Feelgood gran línia!

Feia anys que no anàvem a Margalef, ens agrada i entenc que s'hagi convertit en un referent en el món de l'escalada esportiva, però el que no entenc és el poc respecte amb l'entorn , som molts escalant i entre tots haurem d'evitar fer malbé un regal tan bonic com són les vies i el lloc, la veritat és que m'enrabia molt trobar papers, borilles i altra mena de "merda" i no només als peus de via, sino als parkings i als camins.
Hem pogut parlar amb gent del poble de Margalef i tenen una actitud molt positiva amb tota la moguda d'escaladors, a vegades costa que els locals entenguin l'escalada, per tant hauríem d'intentar ser respectuoso amb les terres per on passem i deixar-ho tal com ens agradaria trobar-ho (frase clàssica però certa)

I ara fent paquets que demà agafem l'avió cap a Turquia!!

3 comentaris:

  1. Ole ole!! Quin no parar d'encadenar!

    A veure què tal turquia!! L'artícle d'en Luichy estava molt bé, ja em direu si també val la pena per gent que escala per sota del 7a ;)

    I sí, quin greu que zones com Margalef estiguin així de descuidades. Ens falta tanta educació... (a uns més que d'altres, clar)

    ResponElimina
  2. ei lali i kim¡¡¡
    molt be per margalef vec no?? no hi ha res millor que encadenar per disfrutar d'una bona escapada..
    Apa que us vagi bé per turkia
    salut
    oriol reus

    ResponElimina
  3. ei Pere per Turquia hi ha de tot els graus i un torrat del cupooon!!!

    oriol que tal per Fonten?
    Nosaltres ja per Turquia vies bones però ja massa sol!

    quina gran setmaneta per terres tarragonines que fanaaatic!!

    ResponElimina