18/4/10

Fugint de la calor

La veritat és que estem escalant molt i vies bones però a vegades és com una carrera contra-retllotge perquè no t’atrapi el sol.

Hem comprovat que la a primavera no és un bona època per estar per aquí, només es pot escalar o molt d’hora al matí o molt tard a la tarda i entremig...amagar-se del sol, però bé ens adaptarem i a trepar.

Una matinal d’un parell d’horetes visitarem un sector bastant bo, vies de grau baix-mig plaques taronges d’un calcari que forma corals (per tant punxa bastant) amb foradets i regletes , és el DRAGON. Totes les vies que varem escalar les varem trobar bones, “Banana House” 6b (interminable), “Fire Spire”7a, “Legend einre...” un suposat 7b+ que ben justet és 7b, “Ahta pot” 7a i ben posat!, “Totos” 6b una joia de via. Cap a les 11 ja hi arriba el sol...retirada!! Sector molt recomanable però cal matinar.


el Cesc en una de les plaques del Dragon



POSEIDON , OTOMAN I MEVLANA, són tres sectors l’un al costat de l’altra amb vies que s’han de fer.

POSEIDON és un sector bastant visitat perquè a partir de 2-3 del migdia està a l’ombra, vies llargues lleugerament desplomades i graduació agradable. Totes les que varem escalar ens van semblar bones: “Neptune” i “Toros” dos 7bs interessants, “Litle big wall” 7a+ bona bona, “Iperr You” un 6c que podria ser 6b però molt bonic, per 6b bo la “ Takaz”. En una altra visita a aquest sector farem “Big turkey” i “Blue Hotel” les dues 7b i “Semazen” 6c llargues i poc complicades, el Quim es posa a “Trio de ligoville” un 8a de regletes, ho fa al sol i treu xispes!!

les plaques desplomades de Poseidon

MEVLANA és un dels murs que més ens va agradar, vies d’entre 7a i 7c molt, molt bones, la clàssica és la “Mevlana” un 7c obert per Piola que és impressionant, (el Quim se l’emporta a vista...per variar....), com la “Tenten conglemerate un altre bon 7c que també se l’embutxaca a vista, “Crescendo” i Muren” són 7a i 7a+ curtets però de gran qualitat, i “Dumlumpinat” R2 7a+ i “Natalyan ici ...” 7b+ una mica massa llargues però bones.

Molt bon sector però l’ombra no hi entra fins a mitja tarda.


la paret de Mevlana, al sol per variar



Mevlana, bones xurreres

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada