25/5/10

GRANDE GROTTA


Quan em vaig posar al veu de la cova vaig pensar...”hòstia, no recordava que fos tan guapa”, i és que és una meravella , un festival en 3D de xurreres i desplom i malgrat que és un desplom molt pronunciat el grau de les vies va del 7a al 8a+, i totes són vies d’aquelles que baixes dient “però que bona!

De lluny ja es pot veure el festival de xorreres de la cova


Hi varem anar un parell de dies, com a vies que mereixen una visita obligada “NDA 7a” ,Ibi”7b, “Aeianis” 7c, “Zawi Nul..Sindicate” 7c+ , “Fun de Chichune””8a de 40m el Quim se l’emporta al 3er pegue i tot ser una via de “pileta” va apretar-li fins al final, un encadene d’aquells tensos i apoteosic, i la clàssica “Priapos”7c un festival d’enormes xorreres, boníssima!!


unes imatges de la Ianis, segons la guia és una de les vies més fotografiades del món i és que el lloc dòna de si



el Joan, (és que vagis a on vagis sempre hi ha catalans!) en la DNA

costa de veure, però és el Quim entaforat entre dues xorreresde la Fun de Chichune

grans xorrers grans reposos

A continuació de la cova hi ha un muret, el Panorama vies més verticals i també amb xorreres amb uns bons 6ens i setens. Varem fer “Rastapopulu” 6c”, “Cigarrillo “6c+, un 7b+ poc transitada però bona, “Trena” una antic 6c+ d’on va caure una enorme xorrera i ara és 7a, començat com la trena i cap l’esquerra surt un bon 7b+.

escalfant en el Panorama

A aquests dos sectors hi anàvem caminant des de l’estudi. Estan a l’ombra fins les 3 o 4 del migdia. Escalada matinal i tarda de platja. Ideal!

2 comentaris:

  1. em moro d'envejaaaaaaaaaaaAAAAaaaaaaaaaaaaaa

    ResponElimina
  2. Marieta hauries de fer una visita a l'illa i fer honor al nom del teu blog!!

    ResponElimina