20/10/10

Una mica d'info

Càmpings: El càmping de la Marta a Untertrubach és molt bàsic però és econòmic i la Marta és molt bona persona, a més fa uns pastissos únics. Et pots fer una dutxa per 1 €. Recomano molt ni que sigui fer-hi una visita, parlar amb la Marta , que parla una mica d’espanyol i menjar un dels seus deliciosos pastissos.

Hi ha un altre càmping que no hi penso posar els peus, està a Goobstein hi ha uns sector que forma part del càmping, els propietaris són realment xungos i males persones les instal·lacions estan bé però ens van tractar malament, de fet ja ens ho havíen dit que no hi anéssim que eren uns nazis i ho varem comprobar. (uf! Quan hi penso m’encenc!) GENS RECOMANABLE.

No varem anar a cap més càmping però m’han parlat que els del Nord estan força bé.

Fonts:Per trobar aigua no és fàcil, no hi ha gaires fonts i i mira que plou!!Just davant el camping de la Marta hi ha un trencall amb una font a la cantonada. Al poble de Eglofstein n’hi ha una altra Al Nord hi ha una font al poble de Hollfeld i si mal no recordo ja no en varem trobar cap més.

Supermercats: En qualssevol poble hi ha supermercats Lidl o Aldi això si que no és difícil de trobar.

El tema Internet, un desastre, la Marta te Internet però molt lent i no entra en segons quines pagines com ara el hotmail...El Julio el noi de la botiga de muntanya en el poble de Eglofstein te una bona connnexió i allà es pot mirar bé. Però a part d’aqui no varem trobar res més , inclús a les ciutats com Nurnberg o Bamberg que si que n’hi costa de trobar.

Pel que fa a ressenyes , hi ha una bona col·lecció de guies, nosaltres varem anar amb la “Frankenjura Extrem” i ja ens va anar bé. A més a més és en anglès les altres són en alemany. Per arribar als pàrkings i inclús als sectors és molt útil un GPS. En la ressenya hi ha les coordenades de cada zona.


Algunes fotos:







els pobles:



els boscos:




...i no podiem deixar de visitar la tomba d'en Gullich

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada