4/10/10

Estiu a casa

Hem passat un estiu bastant siberià, tot i que el primer dia fa mandra començar la temporada, ja se sap matinar , pateo ,vies dures...uf! però un cop t’has deixat caure per aquest racó i t’has liat amb alguna de les vies és impossible no torna-hi.

Els millors dies i els més fanàtics són els de bon tacte ( tactum), aquests dies ningú es queixa de la xuxuflú i tots anem a “muerte” en els respectius projectes, aquests dies que les vies cauen com mosques a la nostra tenacitat, paciència i persistència i és en aquests dies que l’ambient s’infla i s’infla fins que es torna a provar un nou projecte (tipus “la mata inflons” pronunciat matajinflons, del moro) que ens fa tornar a la realitat i veure que a la Sibèria sempre hi haurà vies per fer.

Durant l’agost vaig patit d’una tendinitis a l’espatlla, patiiiiiit per que he estat fora de combat amb Sant Llorenç al costat. Però bé m’he dedicat a fer fotos i caminadetes pel massís. Aquí van....


vistes de la siberia anant cap a la canal de Sta Agnès:
la via Directa Colomers:

els models són el Quim, l'Eudald i el Ciller (que mai s'escabella..)


el pas del Triglav


en Jordi a la "Directa Colomers"

Juanjo a la "Mururoa"
Per cert, la pista de Can poble ja està tancada al trànsit de vehicles si el pateon o era prou lluny ara farà mes pujadaCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada