15/3/13

TRAJECTE A GÈNOVA



Ja fa uns dies que voltem per Sicilia, I  per fi hem trobat  WI FI i puc començar a fer alguna cosa. Per tan aniré explicant aquest viatge que ja va començar fa uns dies:

 Un nou viatge, i aquesta vegada sortim amb la panxa ben plena.
El dissabte dinar familiar. I, sempre ho dic, encara que sempre anem a munt i avall els nostres són els nostres i els trobarem a faltar.
Per acabar d'arrodonir el cap de setmana calçotada a Montblanc, organitzada de forma magistral pel Marc i la Marta.
La trobada comença dissabte vespre amb un bon sopar d'espardenyes (torrades amb escalivada, formatge i anxoves ) acabant la vetllada amb alguns gin tònics d'aquests que ara estan de moda i que són una delicatesen (jo dec tenir poc paladar pel tema sempre he pensat que tenen gust de colònia) i “pacharan” que amb força gel entra bé...

gairebé com un Sant Sopar...


L'endemà costa arrencar però finalment una mica de bloc per guanyar-nos el dinar.

a blocar:






I per fi el moment més esperat LA CALÇOTADA:






i acabem amb una deliciosa sorpresa per part dels amfitrions, un tradicional "Braç de gitano de Vimbodí" ...casi un metre de llarg!!!
 GRÀCIES PEL DETALL!!

I tal com he dit al principi, marxem tips i contents.
El mateix diumenge per la tarda vam anar fent quilòmetres cap a França, volem passar la frontera i dormir al voltant de Beziers, sortim al poble de Agde i busquem un raconet per fer nit.

Dilluns dia 3 de març anem cap a Gènova per agafar el ferri, sortint d'Agde vam passar per una mena de braç de terra per dins el mar que va a al poble de Sete, pensant-nos que seria un tram espectacular, i res des res, ni vam veure aigua per les dues bandes ni vam trobar cap poble típic de costa.

Anem fent via i quilòmetres:




Conduïm amb tota la calma, el tram d'Arles fins Ax en Provence sortim de l'autopista, la nacional va just pel costat i és prou recte, això sí una rotonda rera l'altra...és que França és el regne de les rotondes!
Arribem a Gènova , directes al port sense cap entrebanc, guai! En un moment ens plantem a la cua per embarcar al flamant ferri anomenat “SUPERBA”. El bitllet ja el portàvem a la butxaca tret per Internet a la companyia “Grande Navi Veloci”, que tot i tenir aquest nom vam arribar amb dues hores de retard a Palerm. No va ser pel vaixell sinó pel fort vent que feia que l'entrada a port fos perillosa. Un vent que em sembla que ens acompanyarà més d'un dia en aquest viatge.

comencem una nova aventura!!!

3 comentaris:

  1. Grande Navi Veloci???? jajaja au va! quina por amb aquest nom...

    Passeu-ho bé!!! :)

    ResponElimina
  2. Brutal!!! Espero que l'aventura vagi perfecte!!! Encantat de celebrar l'últim sopar(el Sant Sopar) amb vosaltres, abans de marxar de viatge!!!

    Una abraçadaa des de Montblanc!!

    ResponElimina
  3. Blocant a la Riba, calçotada a Montblanc...estaveu al costat de casa!

    ResponElimina