2/4/09

quanta roca i que bona!

"No se vayan todavía aún hay más!..." aquesta és la sensació que tenim a Red, sempre hi ha sectors i vies per conèixer i tot molt de gran qualitat. Aquí van uns quants sectors més:

  • The Motherlode
Només d'escriure el nom ja em suen les mans, i és que no n'hi ha per menys. Quin "peazo" cova, espectacular, i les vies són d'una qualitat immillorable. El Motherlode és el sector per excelència de Red River Gorge. Ens trobem davant un enorme circ rocòs farcit de vies.
S'hi escala a totes les bandes però l'estrella és la banda dreta (mirant el circ de cara) a on hi ha els sectors GMC Wall, Madness Cave i Undertow Wall.
Ja hi hem anat un parell de dies .Escalfem en el Warm Up Wall o Buckeyed Butress.



Escalfant en el Warm Up Wall, "Injured Reserve" 6b+

Si fa fred es pot anar al GMC que hi toca el sol tot el dia, hi ha vies entre 7c i 8a+ desplomades i contiunuïtat. Per nosaltres hi ha un dels millors 7c+ de la zona la Snooker, quin viote! També fem un 7c molt estètic la "8 ball". Les dues sòn molt bones, conti, bidits, reglets de tot una mica.
Més endavant hi ha la Madness Cave, tal com diu el seu nom, cova de la bogeria, i realment és per embogir quan et poses a peu de via i veus les línies que pugen amunt. És un tipus d'escalada bastant dur al ser tant desplomat no només força sinó que cal colocar-se prou bé per treure el màxim de pes als braços.


Una vista de Madness Cave al centre s'hi pot veure un escaldor i davant la cascada que es forma després de la pluja



El Quim lluitant contra la gravetat en "Fourty Ounce of Justice" 7c+

Al final, a la dreta del tot hi ha el Undertow....quina maravella! Per mi el millor pany de roca de tot el circ. Un bon racó de roca excel·lent, gres de color marró fosc i molt sólid i unes vies d'entre 7a+ i 7c+ molt agradables d'escalar, continuïtat i una mica de desplom.


llums d'última hora de la tarda a la via "Convicted" 7c+, en el Undertow Wall



els colors i les formes del Undertow

Per nosaltres The Motherlode és un del més bons, gaudeix de totes les orientacions, sol, ombra, es pot escalar quan plou i hi ha un bon repertori de línies molt recomanables. Molt fanàtic!!

  • Dark side
Tal com el seu nom indica ens trobem amb un mur de roca negra, compacte i foradat com un gruière. Un lloc excel·lent, vies amb forat i un considerable desplom, els forats solen ser bidits bons i profunds però semblen ganivets i et deixen la pell destrossada. Els graus van del 7a+ al 8a,
(hi ha un parell de 6ens per escalfar però en un altre paret).
Solen ser vies amb un principi explosiu i passat les primeres xapes és continuïtat pura i dura. Les típiques vies que si fas "lo difícil ja no et caus"..i és cert. Les vies que més ens van agradar són"American dream" 7b,"The force" 7c+ molt clàssic i "Tuskan Raider" 7c. Vam acabar el dia provant "Elephant man" 8a molt bona però quin mal que feien els bidits!!





En el parking l'Angela i jo amb la nostra mini-furgo la Harriet i el Ruben la gran furgo.
Als USA és normal posar nom als cotxes.



L'Angela (de Califòrnia) escalfant.




el Malcolm, un bon escalador i ..un gran cuiner!




en la via Tuskan Raider 7c, quin muret eh!!





el Quim bloquejant per fer la "The force" 7c+, la clàssica!




el Malcom, un artista en els encastaments de genolls i talonejos

Només cal dir que és un sector molt i molt recomanable, sobretot en dies calurosos ja que està a l'ombra tot el dia. Llàstima que és tan poc agradable per la pell!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada