14/3/09

i després de la neu...aigua, però qui no escala és perque no vol!

  • Solar Collector
Un bon muret situat a la zona sud de Red River, ideal per un dia de molt de fred com el que feia dijous. Ens trobem amb vies d'entre 6c i 7b+ de continuïtat, lleugerament desplomades i amb presa bastant bona. Tot i la rasca que feia no vam parar en tot el dia (bàsicament per no refredar-nos)
però vam disfrutar com camells! quins bidits, quins forats i quines reglets uf!! Zona altament recomanable per vies de 7è grau.

Aquí es pot veure la quantitat i el tamany dels forats de Solar Colector.

Més endavant hi ha el famós per les seves bones i dures rutes Gold Coast hi vam anar a treure el cap, es veu bó molt bó, però moltes de les vies estan molles....queda pendent una visita!

Just arribem al cotxe comencen a caure algunes volves de neu...apa cap a Miguel's a fer una bona pizza!

Ens llevem tot blanc! bé ens prenen el dia com a rest day i amb la calma a fer 4 compres per acabar d'enllestir l' "Harriet"



una "fresca" imatge del camping


Un paisatge lleugerament hivernal.

  • Left Flank
Avui plou, ja no queda gens de neu i la temperatura ha augmentat força. Doncs res, ens equipem amb el gores i els paraigües i cap a paret! Realment les aprox a peu de via són bastant evidents i no gaire llargues per tant no és cap gran esforç fer-ho a sota la pluja.
A primer cop de vista... uf! tot es veu moll...però a mida que anem resseguint la paret arribem a un pany petit de 5 vies màxim però preciòs, molt estètic, la roca fa unes formes ondulades i forats de tonalitats entre negre i marrons que demanen que ho escalis! Costa escalfar perque la via més fàcil és un 7a+ i de bloc però un cop calents no parem . Les vies són mólt bones i ens hi deixem les forces.


El Quim preparant-se per engaltar-li a "Table of colors" 5.13, molt i molt bó.


Sector altament recomanable, hi ha una bona diversitat de graus, però en cas de pluja els trams més verticals de paret es mullen.

3 comentaris:

  1. Whats up !!!
    Osti ! quina canya poder-vos seguir, fa un parell d'anys vam fer el mateix, vam marxar per una temporada al Yankiee i ara veient-vos m'entre altre cop la nostalgia. Ja tinc ganes de veure els posts de Utah (el paradis) tot i que encara us queda tempS per arribar-hi.
    vinga, SALUT !

    ResponElimina
  2. Hola,
    una curiositat: el nom de la furgo està relacionada amb la lectura del primer llibre de l'Stieg Larsson?
    Ostres, m'ha agradat molt els forats i les formes alveolars del Colector solar. M'han recordat llunyanament el Roc de la Lluna.
    En el Desnivel de febrer hi ha un article d'uns madrilenys a Indian Creek... quines ganes de visitar-ho!

    ResponElimina
  3. Ei MOrfu...tu també pel Yanki!..és una roca una mica adictiva!!

    La veritat és que el nom de la furgo ens el va dir la seva anterior propietària i no en sabem el perquè ....
    ei si vols ja saps pots venir amb nosaltres a Indian Creek el aquest abril...viiinga

    ResponElimina