11/4/10

Més sectors turcs


Per un dia de molta calor la millor opció és la paret de Trebena, un mur cara nord amb un bon grapat de vies. A simple vista la roca no té molt bon aspecte, les parts de baix solen ser de roca blanquinosa amb presa petita i relliscosa però les parts superiors de les vies solen ser desplomades amb xorreres consistents. Al ser principi de primavera algunes de les vies encara estan mullades , aquí els hiverns són plujosos. Gairebé totes les vies que varem fer eren bones, a destacar:
“Freedom is Batle” 7a fins la 1º R, “Sucked Punched” 7a, “Ying, Yang” 7c,”Diplomarbeit”7b, just a l’esquerra d’aquest 7b hi ha un 7c que també val molt la pena. Solen ser vies més aviat llargues, de resistència. Algunes són dos llargs, el primer son 6ens i la part dalt de més dificultat. El sector ens ha molat, hi hem anat un parell de vegades. No és un “megasector” però està bé per fugir del sol.

panoràmica del sector Trebena


via "Freedom is a batle" 7a



Just a sobre el càmping de JO.SI.TO també hi ha unes quantes covetes amb vies Per nosaltres el que més ens ha agradat és LEFT CAVE a on hi ha vies com “Perseus” 7c+,” Black moon” 7b+, “Junimond” 7c+ totes molt molt bones.
Aquesta zona hi hem escalat poc perquè està al sol gairebé tot el dia, varem fer una matinal a la RIGHT CAVE i a TURQUISH STANDAR, però les vies no ens van entusiasmar.

cova Right Cave

3 comentaris:

  1. Heyy!! salutacions des d'Alacant !!

    Nosaltres ja hem tornat a casa. que us vagi la resta del viatge molt bé i a veure si ens tornem a veure pel món !!

    Sergi

    ResponElimina
  2. Hola Sergi doncs de moment tot molt bé!!
    ara ja estem per kalymnos...ja anire penjat cosetes!!

    salut!

    ResponElimina
  3. ¿fa el mateix calor que a Antalya? buff
    Alacant ens ha rebut amb plutja i fred després de la torrada turca!

    ResponElimina