28/5/10

AI LOLITA!




A vegades a peu de via hem fet la conya que es podria fer un llibre d’excuses a les que solem recórrer quan caiem, això vaig pensar quan el Quim em va dir “ he trepitjat sorra amb el peu de gat i al posar-lo en el canto m’ha patinat el peu...merda!” i la veritat no era una excusa ho vaig veure amb els meus ulls. La història va ser que acabava de currar-se 40m de 8a amb passos llargs i “alejes” considerables i quan ja ho donàva per fet (situació típica en que l’assegurador baixa el cap i ja no anima), just anant de la ultima xapa a la R vaig veure com movia el peu d’una forma estranya el peu i seguidament sortia disparat...després de tot el curro!! Li va agafar tant per sorpresa que ni va reaccionar , ni un crit, ni un “joder!” només un contundent “baixa´m!” Tot això va passar a la via “Super Lolita” a la cova Sicati.


Inici de la Lolita, no,no estic mirant a terra, porto les famoses ulleres de mirall per assegurar


Una panoràmica de la via el Quim està encerclat en vermell i encara no es veu ni el prinicipi ni el final de la via


un francés que també venia fer la via, bona la línia eh?!


La cova:


Aquesta cova és un espectacle per la vista de qualsevol escalador. Deprés d’uns 40 minuts de pateo baixes al peu d’aquesta meravella. Malgrat la espectacularitat del sector pel la roca no és d’allò excel·lent però hi ha línies realment excepcionals. La Lolita és un 7a increïble, que si és es va fins la segona R és la “Super Lolita” l’interminable i espectacular 8a.

Molt recomanables també són la “Adam” 7c fins la primera R, continuant amb la seva mala pata el Quim anavad’allò més guai encadenant-la vista i just a la ultima xapa que era una cinta fixa agafa corda i veig que comença a fer coses rares fins que amb un bon crit “jodeeeer pilla, el pu...moscata no s’obre” i tot això seguit d’un vocabulari que ja us podeu imaginar...bé la va treure al pegue següent..., ja se sap, l’escalada és així...


primers metres de la via Adam

Seguint amb les vies que ens van molar a la dreta del tot de cara la cova,hi ha un 7b, i 7b+que no recordo el nom, més aviat llargues i eren molt molt interessants. Hi ha un bon grapat de vies i dures algunes bastant bones però hi ha algun tram que la roca no es veu molt molt sòlid ...bé només dir que el peu de via hi ha un munt de xorreres que s’han anant desprenen de la paret. Crec que és un sector que s’hi ha d’anar.

Per arribar-hi ho varem fer en moto, i està pràcticament a l’ombra tot el dia, potser a la part dreta (mirant la paret) hi entra el sol pel matí. I si ha ganes a ultima hora és pot baixar a la cala que està al peu de la cova i fer-se una banyadeta.


vistes de la cova i la cala

2 comentaris:

  1. Gran sector !!!! aixo si els "alejes" em feien patir una miqueta

    ResponElimina
  2. més que res que si caus et menges unes quantes xorreres!!

    ResponElimina