7/8/11

PEDALANT PER LA PROVENÇA



El primer que vam fer, va ser comprar un mapa de la zona (impermeable i tot, que ens va resultar força) de la casa bayfoldex i amb aquest material vam anar dissenyant les voltes que faríem amb la bicicleta.

les voltes que vam fer:
la foto de es "de lo mejorcito" però ja n'he fet unes quantes...

1º Ruta: Sortida de Saint Leger, pujar a Branches un poblet preciòs penjat en la falda de la muntanya, passar per Col des Aires fins al pintoresc poble de Montbrun les Bains i tornar per la D40 a Saint Leger. Són uns 35 kms., suficients per començar a engegar les cames.

quan ens va veure vestit de ciclistes, la Ivette ho va trobar tan estrany que va insistir en fer-nos una foto

poble de Branches , com tots els pobles dels volts...una cucada!!

les Branches

Montbrun les Bains, hi ha un spa però és clar els preus no són per butxaques d "escaladors furgoneteros"

2º Ruta: Una tarda que ja estàvem rebentats d'escalar vam agafar les bicis ens vam enfilar per la D40 direcció Buis les Baronnies, i vam trencar per la D42 una minúscula i sinuosa carretera que ens portarà a Beux un poble arraserat enmig de la vall, vam tornar pel mateix itineri. Vam fer 20 kilometrets.

3º Ruta: Vam deixar el cotxe a Sault, d'allà , per la D950 cap el col de L'home mort i un descens perfecte fins a Montbrun les Bains i encara és quedava una dura remuntada (que no ens esperàvem!) fins a retornar a Sault. En aquesta ruta ens van sortir uns 42 kms.


des de qualsevol punt el Mont Ventoux ens mirava atentament com ens preparàvem per fer el seu cim

4º Ruta Sortim de Sault per la D1 fins a Villes de S. Auzon i seguint la D942 passem per les espectaculars Gorges du Nesque i tornem a Sault.




5º Ruta: Sortim de Saint Leger, cap a Branches i de Branches fins a Buis les Baronnies (un altre poblet de postal), continuat per la D546 i amb uns quant intervals de pluja, arribem a la D159 una carretera secundària que travessa el poble de Aulan i ens farà arribar a Montbrun les Bains des d'on per la D72 tornarem a Saint Leger. Vam fer uns 70 kms.

tot no veure la lavanda en flor, els camps no deixen de ser impressionants


que consti que vam comprar un bon grapat de barretes energètiques però encara les tinc a casa, no hi ha res millor que un bon entrepà no ??!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada