7/4/09

està nevant!

Estem a primavera i realment fins ara ha fet un temps prou bó. Però ja ens van avisar, a la costa Est et temps pot canviar radicalment en un tres i no res, i així ha estat, abans d'ahir estàvem escalant amb màniga curta i buscant l'ombra. Ahir va arribar la pluja i un fort descens de la temperatura finalment aquesta nit ha nevat! Doncs descansem i passarem el dia enganxats al món de l'Internet.


Hem dormit a True North, i així ens hem llevat


llums i colors d'un tímid intent del sol per sortir, però ha durat poc


Alguns sectors més:

Aquí van uns quants sectors que hem visitat, no són molt famosos ni molt concurreguts però no ens han decepcionat.
A vegades parlo de la dificultat de les vies fent referància a l' escala americana i a vegades a l'escala francesa, poso l'equivalència:

10a: 5è
10b: 6a
10c: 6a+
10d: 6b
11a: 6b+
11b: 6c
11c: 6c+
11d: 7a
12a: 7a+
12b: 7b
12c: 7b+
12d: 7c
13a: 7c+
13b: 8a
13c: 8a+
13d: 8b
14a: 8b+
etc


  • Tower Rock
Per escalar fisures hi hem d'anar en dies assoleïats perque solen estar en parets poc desplomades i si plou es mullen.
Tower Rock és un sector en la zona de Middle Gorge, al nord de Red River, segons la resenya presenta un bon grapat de rutes, però nomes vam escalar dues que eren les que es veien bones, les altres....no tenien molt bona pinta.

Vam escalar la "Arachnid" 5.8 , molt bona comença en un diedra perfectament fisurat, creua un sostre i acaba per un acaba per una fisura ampla a on colo·locarem un camalot del 5.El diedre de primera part de l'Arachnid, mida bona per les mans!creuant el sostreel Quim decidint si puja en bavaresa o s'encasta a dins la fisura!


L'altra via qu vam fer va ser la "Africa" un 5.9, en una fisura perfecta que parteix un tram de gres blanquinòs, curteta però amb uns perfectes encastaments de mans molt espectacular.
I ja està, un parell de fisures per començar a curtir per Indian Creeck!el Malcolm equipant la via "Africa" la clàssica del sector

tot i la perfecció de la fisura cal apretar-li!  • Phantasia Wall
Aquí hi vam estar un dia que plovia bastant. Aquest petit mur està a un minut del cotxe i les vies no es mullen gens. Hi ha un un 7a+ " Twinkie" i un 7c "Phantasia" les dues bones, molt desplomades i físiques.
No crec que sigui un lloc de visita obligada però tal com he dit per tibar-li una mica en un dia plujós ja està bé.

Algunes fotos de les vies i del sector:
bon desplom i bona presa


  • Midnight Surf
Situat a la zona de Muir Valley. Primer vam anar a escalfar a Solarium vam fer la " Air-Ride Equiped" 11a i la "Manifest Destiny" 12a estan bé però no ens van entussiasmar.
també bones, com la majoria de les del sector.
Després anem al Midnight Surf. Un impressionant desplom formats per grans blocs, l'escalada és bastant diferent a la resta de Red, són plans enormes i passos llargs. Les vies que vam fer les vam trobar molt bones i exigents, sobretot la "Cell Block Six" un 7b+ bó, molt bó.
També és un sector petit no és un clàssic de la zona però no està de més coneixe'l. Els graus ronden entre el 7b i el 8a.el perfil desplomat del Midnight Surf
el Quim enmig d'un mar de cantos plans...bones preses però allunyades!qui arriba més amunt?!...també jugant amb els efectes de color de la càmara

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada