19/4/09

Fent Kms. Paradeta al Mississippi.

Divendres 10 d'abril deixem Red River Gorge i comença el nostre trajecte cap a l'Oest. El nostre destí és al poble de Lyons, a l'estat de Colorado. Allà hi viuen uns amics i tenim pensat visitar-los.
Ens esperen 2000 kms. moooltes hores de cotxe. Tenim totes les esperances posades en la Harriet, ja l'hi hem fet una revisió, canvi d'oli, control dels frens...






Comencem el migdia des de Stanton (Kentucky),conduïm unes 6 hores creuem tot l'estat d'Illinois i arribem a la ciutat de St.Louis. Aquesta ciutat ja pertany a l'estat de Missouri, just a les vores del Riu Mississipi. El riu seria la barrera natural que diferencia aquests dos estats.
En aquests paratges és a on va escriure Mark Twain les aventures i desventures de Tom Sawyer, inclús hi ha un parc estatal amb el nom de l'escritor. El dissabte el matí el passem recorrent les terres que voregen el riu,terres pantanoses amb una gran varietat i quantitat d'aus.

Creuem el Mississpi en ferry i tornem a la Interstate 70 que ens porta cap a l'oest. Algunes imatges del riu i els seus voltants:



el Riu Mississippi! (algun que altre plàstic...)


Immens



la part més separada del riu és més agrícola i rural



casa al més pur estil americà



i les bústies també!



esperant al Ferry







El Ferry a on pujarem per creuar el Mississippi




el Quim amb la Harriet embarcats!



Una de les tantes rectes monòtones i aburrides que ens porten cap a Colorado.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada