11/4/09

L'últim sector visitat

Els nostres últims dies a Red i encara ens queda pedra per veure!
Un dels sectors que ens faltava per visitar i que no ens va decepcionar és:
  • Drive by crag
Com no, un altre sector que no es pot perdre. Les vies segueixen la tónica de la zona, molt de desplom , i aquell desplom que et deixa el clatell adolorit tan al assegurar acom al escalar. Hi ha vies per a tothom, des de 6ens fins a 8ens. Per tant, és una zona bastant congurreguda sobretot els caps de setmana. Aquest sector té dues de les vies més clàssiques Red, "Breakfast burrito" un 6a+ i la Kaleidoskope un 8a+ que recorre un esperó molt elegant.
Totes les vies que vam escalar ens van agradar molt, molt recomanbles la "Check your grip" un 7a+ molt pilòs i la "Dirty Smelly Hippie" un 8a amb el que el Quim i jo vam fer "doblete" encadenant-lo al mateix dia. Una via amb uns passos de bloc que els escaladors locals ens van ensenyar a resoldre trobant uns impensables encastament de genolls. Aquesta tècnica s'anomena "knee bar". Entre els escaladors americans és molt usual l'us d'una mena de funda de neopré per la cuixa. Aquesta funda hi porta enganxat un pedaç de goma cuita, i ajuda encastar la cama a llocs inimaginables. Aquesta protecció és cert que proporciona una mica més d'adherencia i ajuda a disminuir la sensació de dolor a l'hora d'encastar la cuixa. Si s'aprèn a aprofitar aquests encastaments, es pot arribar a treure molt de pes al braços. L'haurem de perfeccionar.


Fent entrar la genollera que em va deixar el Malcolm



A última hora del dia en la "Dirty smelly hipppie" 8a



el Malcolm en un dels encastaments

Per nosaltres doncs, el Drive By Crag és també un sector molt recomanable, per la seva varietat de graus i la gran qualitat de les vies. Una paret assoleïada pel matí que permet escalafar bé i agafar energia per la tarda poder provar alguna via a l'ombra.

Escalfant aprofitant el sol del matí.



Tot i que el Quim prefereix l'ombra va disfrutant al sol en un 6c del sector

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada